USA Vs. Nicaragua Live Stream: Se Gold Cup Fodboldkamp online

Indholdsfortegnelse:

Efter næsten ikke fået Martinique, tager USA nu Nicaragua i den sidste kamp i Gold Cup-gruppens etappe 2017. 15. juli-kampen starter kl. 19:00 ET, så sørg for at se hvert spændende sekund.

De Forenede Stater har stort set booket sin tur til knockout-runderne. Efter at have snævert besejret Martinique efter en skuffende uafgjort mod Panama, går USMNT ind i dette spil med Nicaragua med 4 point. Selv hvis de taber, kan de stadig gå videre til næste runde. At dømme efter deres svage præstationer mod det franske lands hold, kunne USA meget godt tabe til La Azul Y Blanco. Hvis amerikanerne ønsker at sikre deres plads i turneringen, skal de bedre bringe alt sammen til FirstEnergy Stadium i Cleveland, Ohio. Ellers bliver de nødt til at se resten af ​​Gold Cup fra blegerne.

Selvom USA ikke markerede sit stærkeste hold, skurrede det at se dem komme så tæt på at tabe for Martinique, af alle hold. Amerikanerne scorede ikke engang i første halvleg. Det første mål i deres spil kom på minut 54, da Omar González, 28, endelig fandt bagsiden af ​​nettet. Jordan Morris, 22, fordoblede scoringen for amerikanerne ti minutter senere, men Kevin Parsemain, 29, scorede på et mål, som keeper Brad Guzan, 32, "burde have gjort det bedre for at redde, " ifølge ESPN. Kevin var ikke færdig, da han tog et skud i det 76. minut, der steg højt over Brad's hoved og ind i nettet. Det tog Jordan Morris at samle den anden halvdel af sin afstivning for at bryde 2-2-slutningen. Efter at have forbundet med en Gyasi Zardes, 25, pas, sprængte Jordan bolden for at give USA en 3-2 sejr.

”Jeg tror, ​​vi gjorde det virkelig hårdt for os selv. Vi kunne have gjort meget bedre. Det er den skuffende del, det faktum, at vi lod op til to mål, ”sagde Omar Gonzalez efter spillet, ifølge Sports Illustrated. ”Fremad, der er meget at lære af dette, og jeg er glad for, at vi aldrig opgav. Men der er bestemt ting, vi kan forbedre os. ”Forhåbentlig har træner Bruce Arena, 65, foretaget de rette justeringer af hans lineup for at gøre disse“ forbedringer. ”

Som det er, har USA måske fået en pause ved at have Nicaragua som deres sidste modstander. Den winless Pinoleros faldt først 0-2 til Martinique, før han tabte 1-2 mod Panama. Skønt de var i stand til at score mod Los Canaleros, så er der en chance for, at Nicaragua ender dette løb ved Gold Cup med en sejr trods alt?

Sportsfans kan se dette spil via Fox Sports officielle dækning (efter indtastning af de relevante loginoplysninger.) KLIK HER FOR AT SE USA VS. NICARAGUA LIVE STREAM

Hvem vil du vinde denne kamp? Tror du, at USA får sin handling sammen?