Amerikanske kvinder vinder 4 × 100 stafet: Allyson Felix henter rekord 5. olympisk guldmedalje

Indholdsfortegnelse:

Heldig nummer fem! Det amerikanske kvindes 4 × 100 hold ødelagde konkurrencen 19. august med et af deres hurtigste løb nogensinde. Sejren gav Allyson Felix sin femte guldmedalje, den mest af enhver amerikansk kvinde i friidræt. Fortsæt med at læse for alle de spændende detaljer om kvindernes fantastiske præstation!

Allyson Felix, 30, løb sit hjerte ud for at gøre olympisk historie, med det amerikanske kvindes 4 × 100 stafetlag, der tog guldmedaljen i begivenheden, og det blev hendes rekord femte i hendes lagrede banekarriere. Tianna Bartoletta, 30, engelsk Gardner, 24, Torie Bowie, 25, udgjorde resten af ​​det vindende hold. USA var den forsvarende mester i begivenheden efter at have vundet den i London i 2012, og de beviste, at de var de bedste ved absolut at knuse konkurrencen, med en 41.02, den anden hurtigste tid nogensinde i OL!

Damerne var helt ustoppelige. Tianna kørte i bane en på indersiden af ​​banen og fik tingene startet med et solidt løb, før de overleverede til Allyson, der krydstogte den ned ad bagkanten med en fantastisk pasning til engelsk. Torie bragte den med så meget fart hjem, hvilket efterlod verdensmester Jamaica i støvet for at tage sølvmedaljen hjem. Med denne sejr har Allyson nu fem guldmedaljer, den mest af enhver anden kvinde i amerikansk friidræt.

Klik her for de mest mindeværdige øjeblikke af Rio-OL

Intet kabel-tv? Slap af! Klik her for at lære, hvordan man ser de olympiske lege online.

Allyson havde en total skræmmelse den 18. august, da hun babbede stafett stafetten i kvalifiseringsrunden, mens hun afleverede til holdkammeraten engelske Gardner, 24. Men løbet havde en do-over, efter at det blev bevist, at en brasiliansk løber havde vred sig ind i Allysons bane, der får hende til at trippe og droppe Batonen. USA var sejrende, da løbet blev kørt igen, hvilket gav Allyson håb om guld i finalen.