Kentucky Derby: Hvornår, hvor & hvordan man ser den episke hesteplads

Indholdsfortegnelse:

Og væk går de! Kentucky Derby er det største årlige hestevæddeløb i verden. Hvor og hvornår vil det 142. Derby ske? Fortsæt med at læse for at finde ud af alt hvad du har brug for at vide for at nyde Run for the Roses korrekt.

Kentucky Derby sker hver første fredag ​​i maj ved at aflukke en to ugers lang Derby festivalfest. De bedste 3-årige fullblods i verden mødes i det en kilometer lange løb. Jockeyen og hesten, der først kommer over målstregen, udnævnes til de nye Kentucky Derby-vindere. Fortsæt med at læse for at lære alt, hvad du har brug for at vide om denne episke ridning!

Hvornår er The Kentucky Derby?

Det store løb afholdes på samme tid hvert år. Det 142. løb af Kentucky Derby finder sted lørdag den 7. maj 2016 kl. 18:34 EST. Dette udløber tre dage med løb, inklusive Kentucky Oaks den 6. maj.

Hvor er det store løb?

Hvis du kommer ind i din bil nu, kan du komme til Louisville, Kentucky i tide til at nyde en myntejulep inden det store løb. Kentucky Derby afholdes på Churchill Downs på deres venstre håndspor.

Hvem er med i løbet?

Det 142. løb indeholder 22 heste og deres ryttere. Nyquist er # 13-hesten og en tidlig 3-1-favorit kørt af Mario Gutierrez, 28. Kørt af Aaron T. Gryder, 45, Trojan Nation er # 1-hesten og en af ​​tre 50-1 langskud. Der er 20 andre heste og jockeys med forskellige odds i løbet. Sats på ALLE af dem!

Hvordan ser du løbet?

Kentucky Derby udsendes på tv på NBC fra 16:00 EST. Den bedste måde at se løbet på er på tv fra din sofa med en iskold drikke. Eller bedre, boogie ned til Churchill Downs, tag en fjollet hat på, tag en myntejulep, sats på et langskud og se løbet personligt!

Hvad synes du ? Vil du satse på de største to minutter inden for sport? Hvem vil du se vinde det store løb?