Clint Dempsey & John Anthony Brooks: Mød USAs fodboldhelte

Image
Image
Image
Image

Med ren viljestyrke drev det amerikanske mænds landslag den 16. juni for at vinde deres åbningskamp mod Ghana, 2-1. Den chokerende sejr kom på skuldrene af en fyr, der scorede et tidligt mål og et andet, der scorede for sent - find nu ud af mere om Clint Dempsey og John Anthony Brooks.

Fodboldfeber er tilbage i USA, efter at det amerikanske mænds landslag brølede tilbage for at vinde 2-1 sent mod Ghana i deres åbningskamp for verdensmesterskabet den 16. juni. Men da Team USA's bangwagon fyldes op, er der to navne på fansens læber lige nu - Clint Dempsey og John Anthony Brooks, mændene, der scorede USAs spændende mål. Så hvem er de?

Clint Dempsey: 3 ting at vide om USA Soccer Vet

1. Han har været på dette i mellemtiden

For dem, der stemmer på verdensmesterskabet for første gang i år, er Clint et nyt ansigt, men han er faktisk en af ​​de mest genkendelige, langstidsbestemte spillere på USMNT (tør vi sige, at han er så stor som Landon Donovan ?). Faktisk er dette hans tredje verdensmesterskab. Clint scorede sit første VM-mål helt tilbage i 2006 - mærkeligt nok var det imod Ghana.

2. Nu er det hurtigt!

Clints chokerende mål den 16. juni mod Ghana kom kun 29 sekunder ind i spillet! Det var det femte hurtigste mål nogensinde scoret på verdensmesterskabet, og det hurtigste mål nogensinde scoret af en amerikansk spiller i turneringen.

3. Han spiller for familie og venner

Når han scorer, giver Clint normalt en unik hilsen til himlen - han holder en finger op på den ene hånd og tre fingre på den anden. Det er en hyldest til både hans søster Jennifer, der tragisk døde af en hjerne-aneurisme i en alder af 16 år, og hans ven Victor Rivera Jr., en skolemedarbejder, der døde, da han ved et uheld blev skudt i hovedet, rapporterer The Daily News.

John Anthony Brooks: 3 ting at vide om den nye helt

1. Begynders held

Mens Clint er en prøvet og ægte spiller for USA, har John næppe kommet på banen iført rød, hvid og blå - han har kun spillet i fem kampe med det internationale hold. Faktisk var Ghana-spillet, som John vandt ved at score som erstatning i det 86. minut, hans første VM-kamp nogensinde.

2. Født i USA?

John var det ikke. Notorious JAB er søn af en amerikansk servicemand, der er født og opvokset i Berlin. Han spillede fodbold til ungdomsakademiet Hertha BSC og underskrev senere en professionel kontrakt med klubben. Men hans hjerte ligger hos stjernerne og striberne - som dobbeltborger i USA og Tyskland, da det var tid til at vælge hvilket internationalt hold han ville spille med, valgte John USA. Alle skulle være glade for, at han gjorde det!

3. Han drømte om dette

Ingen joke. Efter Ghana-spillet afslørede John, at han havde en forhåndsopgave om sine sene heltemænd. ”Jeg fortalte mine holdkammerater om det, ” fortalte han en reporter. ”I min drøm scorede jeg i det 80. minut, og vi vandt spillet. Jeg scorede på et hovedstød fra et hjørnespark. ”Wow - John var kun seks minutter væk i sin drøm.

Så hvilken amerikansk fodboldstjerne elsker du mest? Lad os vide.